dimecres, 9 de setembre del 2009

FSM


Estàs cansat/da de l'església? De la seva corrupció? De normes basades en pràctiques antigues? Sents que no et representa? La Church of the Flying Spaghetti Monster et pot fer un racó.


S'ha escrit molt envers aquest tema, però és encara poca la gent que coneix aquest fenòmen "religiós".


El seu nom oficial és Pastafarisme i es tracta d'un protesta satírica iniciada pel físic Bobby Henderson en resposta al sistema educacional establert a l'estat de Kansas (USA) que equipara la teoria del disseny inteligent a la teoria de la evolució.

No té res que envejar a qualsevol altra religió. No falten les oracions, creences de tot tipus, codi de conducta i imatges del Déu (una pilota d'espagheti amb dues pilotes de carn) en diversos punts de la terra, un només ha d'escriure FSM (MEV en català) al Google i la primera entrada ja en parla.


Des de la creació d'aquesta nova "església" són molts aquells que han començat a creure en la vertadera existència d'aquest ésser ja que asseguren se'ls ha manifestat. Si penses que això et pot interessar no ho dubtis, pots ser gloriosament tocat amb el seu tallarinesc apèndix.

2 comentaris:

  1. A vegades, la realitat supera la ficció...

    ResponElimina
  2. Ara ja no podré donar espaguetis a la menuda sense sentir un calfred religiós. frrrrr!

    ResponElimina